BIOGRAFIE

Musication tilt je evenement naar hogere sferen.  Ervaring, kennis, kunde, en vooral een onuitputbare interesse in muziek, klanken, en de manier waarop deze mensen doet reageren. 

Muziek loopt als een rode draad door het leven van Walter, de man achter Musication.  Sinds 1986 draait Walter op de meest uiteenlopende plaatsen.  Zijn basis ligt in de belangrijkste Belgische discotheken in de jaren 80 en 90.  Vervolgens is hij voornamelijk in kleinere zaken en op (privé) events het goede weer gaan maken.  De laatste jaren wordt hij voornamelijk geboekt voor (grote) Internationale corporate events.  Dankzij een zeer brede muzikale kennis en een koffer vol stijlen, afgetipt met +30 jaar ervaring, is Walter de geknipte persoon om een gevarieerde groep van mensen smaakvol te entertainen.

Daarnaast werkt Walter voortdurend aan moodlijsten.  Dit zijn lijsten die een bepaald gevoel, een bepaald verhaal, uw verhaal moeten ondersteunen.  Dankzij deze lijsten, waarvan er heel vaak nog specifiek voor een bepaald event worden samengesteld, krijgt een event een extra dimentie.  Walter startte met het samenstellen van deze lijsten nadat het hem opviel dat heel wat evenorganisatoren heel wat aandacht en middelen besteedden aan inrichting en invulling, maar steevast het stukje muziek vergaten.  Musication houd rekening met de locatie, het event, het profiel van de genodigden, de inrichting, het kader en de boodschap en zoeken muziek welke hier naadloos bij aansluit.  

Musication zorgde reeds voor de juiste muziek in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Turkije Tsjechië en Spanje.

Musication boek je vooral voor professionele all round muziek (1950 tot nu), of thema party's (sixties, seventies, eighties, ninetees, pop, rock, funk, disco, Soul, R&B, New-Wave, Popcorn, Country, Party music, Top 1000,...)

Musication beschikt eveneens over video clips, VJ Tools en Karaoke songs.  Musication put uit een eigen samengestelde database van zo'n 25.000 nummers.  Deze lijst word wekelijks aangevuld met muziek uit alle periodes en stijlen.  Elke week snuffelt Walter in hitlijsten van vroeger en nu, wereldwijd om zijn collectie nog meer aan te sluiten aan de wensen van een Internationaal publiek.

© 2019 by Musication