FIRST AID STICK

Niet onmiddellijk over de gepaste muziek beschikken. Je hebt het als event organisator wellicht al vaker meegemaakt. 

Een band die niet komt opdagen.  Niet over de juiste muziek beschikken die aansluit bij een band of kan zorgen voor de juiste overgang of het brengen van de juiste sfeer. Een rustig event dat plots in een feestje ontaard, een dj die niet gepast kan inspelen op de wensen van je gasten.  Een onverwacht moment... Aangepaste achtergrondmuziek.

Op zo'n momenten zou je wensen dat je over de nodige tools zou kunnen beschikken om toch nog het verschil te kunnen maken, zonder dat je je dient te beroepen op een dj.

Wij willen onze klanten daar bij helpen, en hebben daarom de First Aid Stick ontwikkeld.

Op deze USB stick vind je standaard al enkele tools.  liedjes voor een verjaardag, muziek voor awards, basis trouwfeest tunes, enkele jingles.  Standaard, maar toch al handig om steeds bij te hebben.

Daarnaast zijn we nu hard aan het werken aan heel wat mixen.  Basis achtergrondmuziek voor recepties of tijdens het dinner in een bepaalde stijl en in blokken van 90 minuten, meestal voldoende om een hoofdstuk van je event te vullen. Partystarters, om de mood al wat in de richting van een dansfeest te zetten.

Daarnaast korte set mixen (10 tot 20 minuten) in een bepaalde stijl.  Door mixen te verdienen, bouw je je eigen Musication First Aid Music collection op, en kan je snel gepaste muziek opzetten. Met voldoende mixen creëer je al snel een gevarieerde party. Je kan deze uiteraard zelf aanvullen met je eigen favorieten.

Vind je je gewenste mix niet terug?  Stuur je wensen door en we zorgen er voor.

Deze mixen zijn niet in de handel verkrijgbaar en ze zijn niet te koop.

Hoe kan je een stick bemachtigen en hoe kom je aan de mixen?

De stick ontvang je gratis bij je eerste boeking.

Een nieuwe mix kan je kiezen bij:

- Elke nieuwe boeking

- het schrijven van een positieve review.

- het aanbrengen van een nieuwe klant. (nieuwe mix bij eerste boeking, vervolgens per 3 boekingen van deze nieuwe klant).

Bouw eenvoudig je eigen professionele muziekcatalogus op, en zorg - gewapend met de juiste tools - steeds voor de gepaste muziek op je event.

© 2019 by Musication