IN DETAIL

 
Flexibel

Laat ons veronderstellen dat je een trip wil maken door de woestijn.  Voor deze reis zal je waarschijnlijk een 4X4 verkiezen boven een sportwagen.  Het zijn allebei wagens, maar met verschillende eigenschappen.  Het zelfde geldt voor het boeken van een dj.  De dj dient over de juiste eigenschappen te beschikken om efficient te zijn op jouw event.

Dankzij onze brede ervaring boek je in één persoon verschillende types, zodat je indien nodig snel kan schakelen tussen verschillende stijlen en tijdsgeesten.  Zo heb je bij wijze van spreken steeds een heel wagenpark ter beschikking om de klus op de best mogelijke manier te klaren.

Tijdens een evenement probeer je als organisator alle zintuigen te prikkelen.  Musication helpt je bij de invulling van het daarbij behorende geluid.

Rekening houdend met de locatie, de aanwezigen, de inkleding, het verhaal, de boodschap de verwachtingen en het draaiboek, creëren we een klankbord welke het gewenste emotie bij de deelnemers, vaak onbewust,  gevoelig zal versterken.  

 

Achtergrondmuziek is belangrijk, onderschat de waarde hiervan niet! Het is als een gedekte tafel zonder bestek, een orkest zonder licht, een VIP zonder rode loper.  Musication werkt op emotie en zoekt de juiste klankkleur om je activiteit smaakvol muzikaal in te kleuren, te ondersteunen en op te bouwen,.

Background Music
Ervaring en kennis

Hoe zorg j er voor dat uw gasten een leuke tijd beleven?  Door een dj te voorzien die kan inspelen op de noden en wensen van zijn publiek.  Musication beheerst de voornaamste muziekstijlen uit de jaren 60, 70, 80, 90, nillies  tot en met vandaag, en kan dus naadloos inspelen op de verwachtingen van uw gasten. Wenst u thema gericht te werken?  Weet dan dat musication avondvullende programma's kan brengen in onder meer volgende stijlen: 

All round/top 100(0) sixties, seventies, eighties, nineties, nillies, recent.

Rock'n'Roll, Oldies, Popcorn, R&B, Swing, Disco, Funk, Soul, Pop,  Rock, New-Wave,  New-Beat, Retro (House, Techno, Trance), Euro-Dance, RnB, Party, Après Ski en Country,  Sterker nog, dankzij onze klassering kunnen we perfect de hits spelen uit een bepaald jaar of decennia. Wenst u alle hits uit bvb 1979?  Geen probleem.  Alle rock hits uit de 20e eeuw?  We hebben ze.  Een echte disco of new-wave party?  Hoe diep mogen we gaan?  We beginnen met de basis en kijken hoe ver we de aandacht van uw gasten kunnen vasthouden. Daar naast beschikken we uiteraard nog over diverse andere stijlen van muziek: ska, reggae, punk, salsa, latin... en verschillende talen. 

Door onze jarenlange ervaring hebben we al heel wat geleerd over wat mensen wereldwijd graag horen, en kunnen we ook muziek spelen welke mensen uit andere werelddelen kan bekoren.

 

© 2019 by Musication